Nooit meer te koud of te warm

Met oog voor comfort

Warmtepomp & warmtepompboiler

E&S Solar is Rescert gecertifieerd verdeler en installateur van warmtepompsystemen. Samen met u wordt een oplossing op maat uitgewerkt, met een optimaal rendement.
Een warmtepomp / warmtepompboiler maakt gebruik van de gratis warmte die in de natuur aanwezig is.
Het uitgebreide gamma warmtepompen maakt dat zowel voor nieuwbouw als renovatie een geschikte warmtepomp kan aangeboden worden.

WAAROM EEN WARMTEPOMP?
  • Zeer rendabel, energiezuinig en milieuvriendelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Subsidies en premies mogelijk
  • Minimaal onderhoud
WARMTEPOMP
In vergelijking met andere types warmtepompen, is er voor de lucht/water warmtepomp veruit de laagste investering benodigd. Lucht als warmtebron is overal aanwezig en kan zonder bouwkundige kosten worden geëxploiteerd. 

WARMTEPOMPBOILER
Een thermodynamische boiler beschikt over een ingebouwde warmtepomp. Deze haalt de warmte uit de lucht van een onverwarmd vertrek om deze warmte te versterken en af te staan aan het tapwater.

Airconditioning

Een airco zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen in het jaar. De populariteit van airconditioning voor thuisgebruik groeit nog steeds. Zaken om op te letten bij het aanschaffen van een airco zijn onder meer het koelvermogen, de geluidsproductie en het type airco. Als erkend koeltechnicus staat E&S u bij met raad en daad. 

Wand units en multi-split systemen
De wand unit wordt hoog aan de wand geplaatst. Door de geavanceerde invertertechnologie is de unit zeer energiezuinig en garandeert een tochtvrij binnenklimaat.
Om meerdere vertrekken te koelen of te verwarmen zijn er airconditioningsystemen waarbij meerdere binnenunits worden aangesloten op één buitenunit, de zogenaamde multi-splitsystemen voor vaste opstelling. 

   

Conventioneel verwarmen

E&S Solar verdeelt en installeert verwarmingsinstallaties van topmerken, zoals Bosch,  Viessmann,  ...

Onze erkende gastechnicus en vloeibare brandstoftechnicus zorgen voor een professionele installatie waar u jarenlang 
zorgeloos op kan rekenen.

  

Radiatoren & convectoren

Naast een behaaglijke warmte met een hoog rendement zijn de radiatoren van vandaag ook een streling voor het oog in elk interieur.

E&S Solar helpt u bij het maken van de juiste keuze.

     

Vloerverwarming

Vloer- en wandverwarming zijn de oplossingen van de toekomst om uw woning energiezuinig te verwarmen. Ze combineren een aangenaam omgevingsklimaat met het extra voordeel dat ze na de installatie niet meer zichtbaar zijn. Een combinatie van vloerverwarming en radiatoren leidt tot een comfortabele warmte! 

     

Contact

Toonzaal en magazijn (op afspraak):
Viséweg 200-202
3700 Tongeren
Tel: 012/21 70 75
E-mail: info@es-solar.be
3700 Tongeren
We maken graag tijd voor u vrij om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem daarom even telefonisch contact op of vul onderstaand formulier in. Tot binnenkort!
Verstuur