E&S is dé badkamerspecialist

Ook voor totaalprojecten!

Sanitair en badkamers

Een badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in een woning. Ieder gezin heeft andere behoeftes en ideeën over hoe een perfecte badkamer er moet uitzien. Bij E&S Sani luisteren we naar wat je écht wil, en stellen een badkamer voor die aan je noden en budget voldoet.

Dit gaat voor ons veel verder dan badkamermeubilair alleen: alle sanitaire aansluitingen, vloeren, muurbekleding, verlicht, ... kunnen door ons voorzien worden. Zo kan je op beide oren slapen en blijven we steeds je eerste aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend met ons contact op en ontdek hoe we je droom kunnen waarmaken!

Hoogwaardige materialen en afwerkingskwaliteit

Omdat een badkamer tientallen jaren zorgeloos moet dienen, werken we alleen met de beste materialen van gerenommeerde merken. Onze jarenlange ervaring maakt dat we ook een professionele afwerkingskwaliteit kunnen garanderen.
 
           


Oplossingen voor elke stijl en ieder budget

Wil je een moderne badkamer, een tijdloze, een landelijke, ... We maken je graag wegwijs in ons uitgebreide gamma dat diverse stijlen en nuances biedt. Bovendien is er voor elk budget keuze te over! 

Totaaloplossingen in eigen beheer

Voor ons houdt het verhaal niet op bij het leveren van badkamermeubilair. Van een kale ruimte tot volledig afgewerkte badkamer, ook dat is mogelijk bij E&S Sani. Alle sanitairvoorzieningen, elektriciteitswerken, vloer- en muurbekleding tot en met zelfs de badmatten kunnen we voor u verzorgen.
Bovendien gebeurt alles in eigen beheer, zodat je ook naar planning en afwerking op beide oren kan slapen.
 
 

Waterontharders

Hard water heeft een uitgesproken negatieve invloed op onze levenskwaliteit. Het zorgt immers voor een drogere, sneller geïrriteerde huid, minder schoon wasgoed en kalkaanslag op glazen, tegels, douchewanden, ... En je sanitair krijgt er al snel een verouderd en dof uitzicht door. Kalkafzetting vermindert bovendien drastisch de levensduur van kranen, wasmachines, vaatwassers, boilers en ketels. En kalkafzetting verhoogt je energiefactuur: de weerstanden in je toestellen kalken immers aan en kunnen niet langer energie-efficiënt werken.
 
Je sanitair heeft flink wat geld gekost. Je wil er dan ook lang en zorgeloos van kunnen genieten; zonder kalk dus.
E&S Solar verdeelt en installeert Watergenius ontharders.

Het All-in-One gamma biedt je zacht water en drinkwatersysteem in één! Zo maak je ook flessenwater overbodig.
Het Blue Line gamma bezorgt je heerlijk zacht water en dus glanzende kranen en een propere douchehwand.

De Home Water Station™ verbetert niet alleen de hardheid van je water. Dankzij het unieke en gepatenteerde G-9 Filtration Process™ verandert deze geniale oplossing jouw kraanwater in Genius Water. Drinken, eten, wassen, baden… Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom is alleen het beste goed genoeg. De Home Water Station™ filtert, zuivert, verzacht en geeft leidingwater de verfijnde kwaliteit van premium flessenwater. Heerlijk om te drinken. Streelzacht voor de smaakpapillen. Fluwelig voor de huid. Watergenius creëert een juweel van een water.
 
 

Contact

Toonzaal en magazijn (op afspraak):
Viséweg 200-202
3700 Tongeren
Tel: 012/21 70 75
E-mail: info@es-solar.be
3700 Tongeren
We maken graag tijd voor u vrij om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem daarom even telefonisch contact op of vul onderstaand formulier in. Tot binnenkort!
Verstuur