Verse lucht in huis

met een optimale ventilatie

Ventilatiesystemen

Sinds 2006 is het verplicht een ventilatiesysteem te plaatsen bij nieuwbouwwoningen en grondige renovaties en daar is een goede reden voor! Het niet ventileren van goed geïsoleerde woningen kan lijden tot ongezonde lucht, schimmels en zelfs gezondheidsproblemen.
De ventilatiesystemen van E&S Sani dragen bij tot een uiterst stil balansventilatiesysteem voor uw woning. Een balansventilatiesysteem voert op gecontroleerde wijze lucht af uit de keuken, badkamer, toilet en eventuele berging. Gelijktijdig wordt verse lucht toegevoerd in woon- en slaapkamers. De ventilatie-units zorgen voor een stille en energiezuinige ventilatie. Het  luchtkanalensysteem zorgt voor een geruisloos transport van de lucht doorheen de woning.
Om comfortabel en gezond te leven heeft een mens 20 kubieke meter verse lucht per uur nodig. Wanneer je woning niet voldoende lucht ventileert zal je dus steeds opnieuw dezelfde, vuile lucht inademen. Vroeger had dit niet zoveel nare gevolgen omdat men veel minder isoleerde zodat verse buitenlucht nog steeds gedeeltelijk kon binnendringen. Met de nieuwste technieken is dit echter niet meer het geval zodat je gebruik zal moeten maken van een ventilatiesysteem. Het correct ventileren van een gebouw zal niet alleen een gunstige impact hebben op de gezondheidstoestand maar ook vochtproblemen en muffe geurtjes tegengaan. 

Contact

Toonzaal en magazijn (op afspraak):
Viséweg 200-202
3700 Tongeren
Tel: 012/21 70 75
E-mail: info@es-solar.be
3700 Tongeren
We maken graag tijd voor u vrij om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem daarom even telefonisch contact op of vul onderstaand formulier in. Tot binnenkort!
Verstuur